6726 Szeged Radnóti utca 16. | info@prosmarthomekft.hu | +36 30 8580 602

Világítás

  • Be- és kikapcsolás távirányítással (hagyományos, kézi módszerrel is működik)
  • Fényerő-szabályozás
  • Egyszerű LED világítás
  • RGB LED (a szalag bármilyen színben világít)
  • Címezhető LED (minden LED szem külön vezérelt, látványos fényhatások)
  • Gyártói okoslámpák integrációja

fűtés/hűtés

Többféle típusú fűtés, hűtés automatizálható, pl.: radiátoros fűtés; padlófűtés; mennyezetfűtés, klímával történő hűtés. Saját fejlesztésű, wifi-s termosztát segítségével működik. A rendszer a megadott hőmérsékletre fűti vagy hűti az adott helyiséget.

Vagyonvédelem

Megfelelő a gyári riasztó rendszer, de nem szükséges extra riasztó központi egység. A riasztó megadott időpontban vagy eseménynél kapcsol be (pl. amikor mindenki elhagyta a házat). Mobilról is kezelhető.

A nyitásérzékelő és a mozgásérzékelő összekapcsolható a kamerával és a riasztóval. Biztonságot nyújtanak távolról is.

A nyitásérzékelő kulcsszerepet játszik a vagyonvédelemben. Ezen kívül (igény szerint) beállítható, hogy nyitott ablaknál kikapcsoljon a fűtés/hűtés és a szellőztetés.

Egyéb gépészeti megoldások

Légkezelés

A termosztát méri a levegő minőségét (hőmérséklet, páratartalom). A légkezelő rendszer ez alapján elszívja az elhasznált, benti levegőt, helyette friss levegőt fúj be.

Melegvíz

A melegvíz előkészítése egy adott időponthoz vagy eseményhez köthető, pl. garázsajtó nyitása. Mobiltelefon segítségével bármikor bekapcsolható a vízmelegítés. Költséghatékony és környezetbarát megoldás.

Árnyékolás

Redőny, zsaluzia és pergola egyaránt automatizálható. Megfigyeljük a kinti fényviszonyokat és hőmérsékletet, és ennek megfelelően állítjuk be az árnyékolást. Így biztosítjuk Önnek a tökéletes kényelmet és költséghatékonyságot.

Garázskapu irányítás

A garázskapu mobilról nyitható és zárható. Időpont és esemény szerint is be lehet állítani, például:

Öntözés

Beállítható az öntözés gyakorisága, intenzitása, területe. Igény szerint összekapcsolható egy talajnedvesség-mérő eszközzel vagy időjárásmérő állomással.

Kamerahálózat

A kamerát vezetékes informatikai hálózatra kötjük, a kép bárhonnan megtekinthető.

Rendszerünk szinte bármilyen alkalmazással vagy eszközzel összekapcsolható. Mindannyian mások vagyunk: más hobbik, szokások, vágyak…

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel! Segítünk kialakítani álmai okosotthonát.

Ahhoz, hogy felmérjük igényét kérjük válaszoljon a következő kérdésekre!